BRILLIANT Design
   CLIMA Design
   THERMO Design
Home! Cerere de oferta! Contact! Lucrari_executate.html
PROFILE REHAU BASIC DESIGN
   Beneficiarii cladirilor isi doresc ferestre pe a caror calitate sa se poata baza şi care, in acelasi timp sa-i convinga si din punct de vedere economic. La ferestrele din profile REHAU-Basic-Design, calitatea este un standard, iar factorul economic este planificat de la bun inceput.

   Decizia dumneavoastra pentru ferestre din profile REHAU-Basic-Design poate fi luata cu usurinta:

   Design atragator: Prin suprafetele perfect plane şi pantele elegante de 15°, ferestrele din profile REHAU-Basic-Design sunt un castig pentru aspectul fiecarei case.

   Etanseitate: Doua garnituri de etansare se opun patrunderii curentilor de aer, prafului si apei si mentin un climat interior optim.

   Aerisire: REHAU pune la dispozitie un program complex de elemente destinate aerisirii incaperilor, pentru mentinerea unui climat confortabil si pentru evitarea aparitiei condensului in interiorul incaperilor.

   Confortul de întrebuintare: Ferestrele din proflle REHAU-Basic-Design se deschid si se inchid cu o deosebita usurinta.

   Siguranta in fata tentativelor de intrare prin efractie: Profilele pentru ferestre sunt special concepute, astfel incat sa permita utilizarea unor sisteme de inchidere speciale, destinate a se opune cu succes tentativelor de intrare prin efractie.

   Protectie impotriva zgomotului: Prin intemediul ferestrelor din profile REHAU-Basic-Design, savurati cu adevarat linistea. Montarea unor geamuri fonoizolante corespunzatoare, duce la atingerea clasei 4 de protectie la zgomot.

   Intretinere facila: Usor de curatat, datorita suprafetei extrem de netede si faltului inclinat al ramei. Tratat cu materiale antistatice.

   Termoizolare: Cele trei camere ale profilelor realizeaza coeficienti buni de termoizolare.

   Fiabilitate: Materialul RAU-PVC din care sunt confectionate profilele REHAU-Basic-Design este, prin calitatile sale exceptionale, cel mai bun material destinat constructiei de ferestre.
 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2006 PROFIL DESIGN. Toate drepturile rezervate